nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Veel cabaret op tv bij RTL4 en VARA

De theaters zijn dicht en op enkele festivals na valt er weinig te beleven op cabaretgebied. Gelukkig is er deze zomer volop cabaret op televisie te zien. Voor een compleet overzicht zie:
Zwartekat televisie-overzicht

Binnenkort start een serie cabaretregistraties op RTL4. Beginnend met ‘Spiksplinter’ van Hans Teeuwen op 19 juli. gevolgd door Richard Groenendijk met ‘Alle dagen’ (26 juli), Javier Guzman met ‘Por Dios’ (2 aug), Veldhuis en Kemper met ‘Dan maar niet gelukkig (2 aug), Brigitte Kaandorp met ‘Cabaret voor beginners’ (9 aug), Leon van der Zanden met ‘Vruchtvlees’ (9 aug), Najib Amhali met ‘Alles komt goed’ (16 aug), Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge met ‘Glitterjurk’ (16 aug).

De VARA blijft niet achter. Daar zijn op Nederland 3 de volgende shows te zien: Droog Brood met ‘Dat wordt oorlog (19 juli), Emilio Guzman met ‘Doen en laten’ (4 aug), Rayen Panday met ‘Drie keer Rayen’ (9 aug), Remko Vrijdag en Martine Sandifort met ‘Hulphond’ (11 aug), Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit (6 sept), Henry van Loon met ‘Electropis’ (13 sept) en Jeroen Leenders met ‘Sorry, ik ben Jeroen Leenders’ (20 sept).

De VARA herhaalt in juli ook een week lang afleveringen van Sluipschutters. Met Ronald Goedemondt, Jochen Otten, Leo Alkemade en Bas Hoeflaak. Van 21 tot en met 25 juli op Nederland 3, om 20.00 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.