www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe comedy op Netflix

Netflix heeft -eindelijk meer cabaret en comedy toegevoegd aan hun aanbod: Jan Jaap van der Wal met ‘Zonder Band’, Ronald Goedemondt met ‘Ze Bestaan echt’, Bill Cosby met ‘Far From Finished’ en Jim Jefferies met ‘BARE’. Daarnaast kan je ook kijken naar stoner-comedian Doug Benson met zijn on the road-film ‘The Greatest Movie Ever Rolled’.

Netflix aanbod

Netflix is een streamingdienst waarbij je voor 9 euro per maand onbeperkt naar hun aanbod films en tv-series kunt kijken. Daarnaast bieden ze ook cabaretshows aan van onder meer Ronald Goedemondt, Hans Teeuwen, Marc-Marie Huijbregts, Daniƫl Arends, Eric van Sauers en Bert Visscher.
www.netflix.com

Categorie: Elders op het web, Multimedia | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.