nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten gaat van start

Vanavond gaat Cameretten weer van start met de eerste van drie halve finales. De eerste halve finalisten die het tegen elkaar gaan opnemen zijn: Camie Bonger, Paul Schoolderman en Joris van de Griendt.

De overige twee halve finales zijn op woensdag 19 en donderdag 20 november in Theater Zuidplein. Op basis daarvan zullen drie deelnemers doorgaan naar de finale op 29 november in het Nieuwe Luxor Theater.

Elke halve finale wordt afgesloten door een gastoptreden. Vanavond is dat Oeloek (finalist 2010). Gisteren waren ze nog te zien bij het tv-programma Comedy Club Katendrecht. Max van den Burg presenteert de halve finales (publieksprijs 2008).

Voor de finale is een wachtlijst, maar voor de halve finales zijn nog kaarten beschikbaar. Meer info en kaarten:
www.theaterzuidplein.nl
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.