nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet jonge cabaretiers voor Serious Request

Op 22 december treden vijf jonge cabaretiers op in het theater van Piet Hein Eek te Eindhoven op Strijp-S. De opbrengst komt geheel ten goede aan de 3FM actie van Serious Request dat dit jaar in het teken staat van meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel misbruik.

Cabaretier en organisator Thijs van de Meeberg, Caresse Donks, Marco Lopes, improvisatiegroep ‘Flunknarf’ zijn afgestudeerd of studeren nog steeds aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. De presentatie is in handen van Anemoon Langehoff.

Ontdek nieuw cabarettalent en steun Serious Request. Voor meer info en kaarten:
Cabaretavond bij Piet Hein Eek voor Serious Request

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.