nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Mini en Maxi terug in het theater

Het muzikale variétéduo Mini & Maxi, bestaande uit Peter de Jong en Karel de Rooij speelt in april en mei 2015 met een nieuw programma in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Met deze matinee-voorstellingen op zondag volgen ze Paul van Vliet op die sinds 2012 exclusief het programma ‘Zondag in Den Haag’ bracht.

In het programma ‘Nu!’ kan je succesnummers als De Marionet en De Jas verwachten, maar ook heel veel nieuw materiaal. Voorafgaand aan de optredens in Den Haag worden er nog enkele try-outs gespeeld door het land. Meer voorstellingen in Den Haag worden zeker niet uitgesloten.
speellijst

De Rooij en De Jong vormen al bijna vijftig jaar lang het duo Mini en Maxi. In 2004 moesten ze stoppen vanwege een nekhernia van De Jong. Sindsdien hebben ze incidenteel op de planken gestaan, maar niet als het duo Mini & Maxi. Zo speelden ze in ‘Wachten op Godot’ en ‘The Sunshine Boys’.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.