www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Grimassen over Chris van der Ende

In een nieuwe aflevering van het televisieprogramma Grimassen, een portretreeks van cabaretiers met buitenlandse roots, staat morgenavond Chris van der Ende centraal. NPO 2, 16.25 uur.

Van der Ende is geboren in Santos in Braziliƫ, maar vlak na zijn geboorte geadopteerd door een echtpaar uit het Westland. De jonge Chris heeft moeite met zijn adoptie. Hij voelt zich in het dorp waar hij opgroeit niet altijd even prettig. Hij is jaloers op kinderen die wel op hun ouders lijken en voelt zich gediscrimineerd. Dit alles leidt tot agressief gedrag.

Chris weet niet wie zijn biologische moeder is. Jarenlang sluimert de woede voort in Chris. Dan hoort hij een verrassend bericht: er ligt een brief voor hem in Santos. Daarin staan mogelijk gegevens die kunnen leiden naar zijn biologische moeder. Hij stapt op het vliegtuig. Grimassen volgt zijn zoektocht naar zijn biologische moeder.

In 2015 worden de afleveringen herhaald met Marlon Kicken (4 jan), Javier Guzman (11 jan), Leon van der Zanden (18 jan) en Edson Da GraƧa (25 jan). Zondag op NPO 2, om 16.35 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.