nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Online zangcursus van Karin Bloemen en Cor Bakker

Vanmiddag om 14.00 uur lanceren Karin Bloemen en Cor Bakker een (betaalde) zangcursus die zij samen ontwikkelden voor het internet: ‘Zingen met Karin’. De reeks bestaat uit tien zanglessen, opgebouwd uit meer dan honderd instructiefilmpjes. Met tips die Bloemen ook haar leerlingen op de Kleinkunstacademie geeft.

Iedere les is gebaseerd op één liedje. Met tips op het gebied van ademhaling en beweging en met zangtechnische oefeningen. Daarnaast geeft Bakker de leerling tekst en uitleg over noten, tempo en akkoorden.

Daarnaast geeft Bloemen showbizztips zoals hoe je op het podium moet staan. En waar je je handen laat bij een optreden. De online-zangcursus is gebaseerd op de pianolessen die Cor Bakker al op internet aanbiedt.
www.zingenmetkarin.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.