www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Ronald Snijders, Drs P, Wouter Monden

Ronald Snijders bij Ha! Die Yora.
21 juni 2015

De Taalstaat brengt een eerbetoon aan de vorige week op 95-jarige leeftijd overleden dichter en zanger drs. P. Te gast zijn dichter Jean Pierre Rawie, liefhebber van de ollekebollekes, een dichtvorm die door drs. P is bedacht, en cabaretier Dorine Wiersma, die in recensies vaak in de traditie van drs. P wordt geplaatst. Daarnaast schuiven biograaf Michel de Jong en de Vlaamse zanger Jan de Smet (voorheen De Nieuwe Snaar) aan, de laatste bereidt zich voor op een programma met liedjes van drs. P.
20 juni 2015

Wouter Monden bij De Taalstaat.
20 juni 2015

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.