nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Docenten Theaterschool beschuldigd van relaties met studentes (2)

De Vlaamse krant De Standaard besteedt aandacht aan de berichtgeving rondom docenten van de Amsterdamse Theaterschool die relaties met studentes hebben gehad. Eén van de docenten is de Vlaming Jappe Claes.

Acteur Han Kerckhoffs, echtgenoot van Els Dottermans, gaf ooit les aan de Theaterschool. ‘Voor mij is het simpel: je houdt je handen thuis’, zegt hij. ‘Maar dergelijke dingen gebeuren, ook aan Vlaamse theaterscholen. Toen ik vijf jaar geleden stopte met lesgeven aan het Herman Teirlinck Instituut, was er ook een docent die het te bont maakte. Hem aanspreken had geen effect: blijkbaar is het ook de aard van het beestje.’
17 juli 2015

Paul Haenen alias Dominee Gremdaat plaatste deze video online naar aanleiding van de artikels in de Volkskrant.

Update Haenen heeft de video ‘Leerlingen misbruiken docenten’ op prive gezet.
Update 2 nieuwe link

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.