nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Hans Teeuwen, Thomas Acda

Hans Teeuwen in het radioprogramma Nooit meer slapen. Na zijn terugkeer als cabaretier, de succesvolle show Spiksplinter (2011), volgt nu het tweede album van Hans Teeuwen & The Painkillers: Popstukken. De titel verklapt dat de jazz meer los gelaten is en de teksten Nederlandstalig zijn.
27 aug 2015

Thomas Acda in het radioprogramma Kunststof. Hij debuteert als schrijver met de roman Onderweg met Roadie. Daarin grijpt een uitgebluste zanger de kans om naar Amerika te gaan met beide handen aan. Onderweg met hond Roadie maakt hij de balans van zijn leven op.
25 aug 2015

Van 1 tot en met 4 september reist Acda door Nederland om zijn debuutroman te signeren.

Categorie: Multimedia | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.