nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat 19 jaar

Vandaag viert de redactie van Zwartekat.nl de negentiende verjaardag van de website. Sinds 28 augustus 1996 belichten we het reilen en zeilen van cabaret en stand-up comedy, naast Nederland inmiddels ook in Vlaanderen en regelmatig over de grens.

Het einde is nog lang niet in zicht. We zijn bezig om inhoudelijk een slag te maken. Het plan voor het op de schop nemen van de vormgeving is wel even op een lager pitje komen te staan door drukke werkzaamheden (Zwartekat wordt nog altijd in onze vrije tijd gemaakt).

Vanavond, op onze 19e verjaardag, wordt met de Amsterdamse Uitmarkt het culturele seizoen geopend. Eind mei sluiten we officieus het seizoen weer af met de vijfde Zwartekatdag! Daarmee vieren we alvast ons twintigjarig bestaan. Een jubileum-editie dus. De kaartverkoop is al begonnen, de line-up wordt in de loop van dit seizoen bekendgemaakt.
voor meer info en kaarten
bekijk hier de eerdere Zwartekatdagen

En zo is het ooit gekomen:
de ontstaansgeschiedenis van Zwartekat

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.