nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra kaarten voor Comedyweekend Breda

Er zijn extra losse dagkaarten beschikbaar gesteld voor het Comedyweekend Breda op 12 en 13 september. Twee dagen (en ’s nachts!) spelen de comedians en cabaretiers op ongewone plekken in het Chassé theater. In de laad- en losruimte, in de artiestenfoyer, in het lichtmagazijn en op de verborgen zolders van het pand.

De line-up bestaat uit: Guido Weijers, Jan-Jaap van der Wal, Leon van der Zanden, Van der Laan en Woe, Peter Pannekoek, Pieter Derks, Roué Verveer, Pieter Jouke, Silvester Zwaneveld, Harry Glotzbach, Michael van Peel, Nabil Aoulad Ayad, Stefan Pop, Rizza Tisserand, Flunknarf, Janneke Jager, Kiki Schippers, Elke Vierveijzer, Victor Luis van Es, Thijs van de Meeberg, Tjeerd Gerritsen, Meisjes met gitaren en Roel C. Verburg.
www.comedyweekend.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.