www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Benefiet ’t (h)ART voor Iedereen

’t (h)ART voor Iedereen zet zich in om dakloosheid en armoede in BelgiĆ« te bestrijden. Het geld gaat naar mensen en projecten, die een impact hebben, die de doelgroep erbij betrekken en groei teweeg brengen in het leven van deze mensen.

’t (h)ART organiseert op 25 oktober een comedy benefiet in de Costa in Antwerpen. Er werd gekozen voor een matineevoorstelling, waardoor er grote namen uit het Vlaamse comedy-circuit konden meedoen: Nigel Williams, Michael Van Peel, Bas Birker, Veerle Malschaert en Dennis Van Sant.

100% van de opbrengst van deze benefiet gaat naar ’t (h)ART.
Comedy benefiet
’t (h)ART voor Iedereen

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...