nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nekka Nacht 2016: Vlaanderen huldigt 100 jaar Toon Hermans

De volgende editie van de Nekka Nacht vindt plaats op 22 en 23 april in de Lotto Arena in Antwerpen.

Nekka staat eigenlijk voor Nederlandse KleinKunst Antwerpen. Ieder jaar staat er één artiest centraal op de Nekka Nacht en zijn/haar nummers worden vertolkt door collega artiesten. In het verleden werden artiesten zoals De Nieuwe Snaar, Stef Bos, Boudewijn de Groot en Kommil Foo hier al in de spotlight gezet.

Omdat het in 2016 precies 100 jaar geleden is dat Toon Hermans werd geboren, zal de editie van de Nekka Nacht 2016 een eerbetoon zijn aan Toon. Enkele artiesten hebben hun medewerking al bevestigd: Bart Peeters, Els De Schepper, Warre Borgmans, Riet Muylaert, Jonas Van Geel en Circus Ronaldo zullen een stukje uit het repertoire van Toon vertolken.
Nekka Nacht 2016

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...