nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekatdag line-up update: Jan Jaap van der Wal, Ronald Snijders en Pieter Jouke

Op zondag 22 mei 2016 viert Zwartekat.nl het 20-jarig bestaan in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Dat doen we met de vijfde Zwartekatdag, dé cabaret- en comedymarathon. In de aanloop daar naartoe maken we steeds meer spelers bekend. Vandaag: Soundos el Ahmadi!

Jan Jaap van der Wal is één van de meest gewaardeerde comedians van Nederland. En altijd in voor een uitdaging. Zo verhuisde hij onlangs tijdelijk naar Vlaanderen om onze benedenburen te veroveren met een speciaal gemaakt programma ‘De Nieuwe Belg’ en momenteel speelt hij in het muzikale toneelstuk ‘Not the Tommy Cooper Story’ van Het Zuidelijk Toneel.

Ronald Snijders en Pieter Jouke maakten in 2006 de absurdistische talkshow ‘De Staat van Verwarring’ die al snel een vervolg kreeg in het theater. Daarnaast spelen ze ieder met hun eigen voorstellingen door het land, Pieter Jouke met de reprise van ‘Tot nu toe’ en Snijders met try-outs van zijn nieuwe show ‘Welke show’. Op 20 maart is Ronald Snijders ‘One Man Show’ te zien op NPO3.

Eerder maakten we al bekend dat Claudia de Breij, Berit Companjen, Roué Verveer, De Partizanen, Veldhuis en Kemper, Cindy Pieterse, Michael Van Peel, Eric van Sauers, Oeloek, Op Sterk Water, Kees Torn, Onno Innemee, Jasper van Kuijk, Katinka Polderman en Soundos aan de Zwartekatdag meewerken.

En de Zwartekatdag is… uitverkocht!

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.