www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Paul de Munnik, Jörgen Raymann, Jeroen van Merwijk, Kees Torn, Freek de Jonge

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Paul de Munnik, Jörgen Raymann, Jeroen van Merwijk, Kees Torn en anderen over Freek de Jonge.

Interview met Paul de Munnik in NRC Handelsblad. Na 25 jaar als helft van een duo, brengt zanger Paul de Munnik maandag zijn eerste solo-album uit. En hij schreef de muziek van de musical Amandla! Mandela die zaterdag in première gaat. “Je pakt al die wortels en maakt daar een nieuwe boom van.”
5 mrt 2016 (blendle)

Interview met Jörgen Raymann in het AD. De jurk van Tante Es trekt Jörgen Raymann voorlopig niet meer aan. De tv-persoonlijkheid wordt dit jaar 50 en gooit het roer om. Samen met de nieuwe Rijdende Rechter John Reid maakt hij een panelshow. ‘Ik wil meer vrij zijn.’
3 mrt 2016 (blendle)

Interview met Jeroen van Merwijk in de Volkskrant. Als je vroeger een VVD’er in het openbaar een schop verkocht, stond de politie het toe, mijmert Jeroen van Merwijk. ‘En terecht.’ Maar nu: wie treitert er nog, wie jent er nog?
1 mrt 2016 (blendle)

De culturele agenda van Kees Torn in HP De Tijd.
1 mrt 2016 (blendle)

Vrij Nederland over het publieke zelfonderzoek van Freek de Jonge met zijn collegereeks in het Rijksmuseum. ‘Satire, daar moet je je ongemakkelijk bij voelen’
29 feb 2016

Naar aanleiding van de colleges van Freek de Jonge in het Rijksmuseum vraagt de Volkskrant aan mensen uit zijn culturele omgeving wat Freek voor hén heeft betekend. Aan het woord komen Dennis van de Ven, Jos Stelling, Jacqueline van Benthem, Robert Jan Spits, Brigitte Kaandorp, Just Enschedé, Tim Fransen.
8 feb 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.