www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Trevor Noah op 31 mei in Antwerpen en 5 juni Amsterdam

De Zuidafrikaanse comedian Trevor Noah komt voor het eerst naar Belgiƫ. Noah is het meest gekend als de huidige host van het The Daily Show, als opvolger van Jon Stewart. Maar zijn roots liggen eigenlijk bij stand-up comedy.

Op 31 mei speelt hij zijn nieuwe show in Stadsschouwburg Antwerpen. En vervolgens op 5 juni in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor Antwerpen is begonnen, voor Amsterdam start deze op 2 april om 10.00 uur.
tickets Antwerpen
tickets Amsterdam

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.