nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Paulien Cornelisse, Jan Rot, Bert Gabriëls, Toon Hermans

Het nieuwe boek van Paulien Cornelisse gaat niet over taal, maar over een cavia die op de afdeling Communicatie van een kantoor werkt. Bij Kunststof radio vertelt Cornelisse over haar fictiedebuut ‘De verwarde cavia’, waarin we in korte humoristische hoofdstukken cavia en haar collega’s leren kennen.
12 apr 2016

Jan Rot kreeg afgelopen zondag voor zijn lied “Stel dat het zou kunnen” de Annie M.G. Schmidtprijs. Hij was te gast in de rubriek Open Kaart van het Radio 1 programma Nooit Meer Slapen. Hierin moet de gast een kaart met een vraag trekken en altijd een eerlijk antwoord hierop geven.
12 apr 2016

Jan Rot was eveneens te gast in Volgspot, samen met juryvoorzitter Jacques Klöters.
11 apr 2016

Vlaming Bert Gabriëls is jurist, stand-up comedian én te gast bij Kunststof radio. In zijn show ‘Van mij mag het’ gebruikt Gabriëls zijn juridische denken om eens in ons voordeel te redeneren. Hij gaat uit van wat mag en denkt in oplossingen. ‘Van mij mag het’ is tot eind 2016 te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters.
11 apr 2016

Jan Rot was vorige week te gast bij de TinekeShow. Dit naar aanleiding van zijn muzikale begeleiding van de musical Chez Brood én zijn (toen nog) nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs.
7 apr 2016, deel 1
7 apr 2016, deel 2

In het kader van het Toon Hermans jaar heeft de Vlaamse journalist en recensent Karel Michiels naar eigen zeggen de definitieve bloemlezing van Toon Hermans (1916-2000) gemaakt. In Volgspot vertelt hij waarom het eigenlijk een autobiografie is.
7 apr 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon