www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage Maarten van Roozendaal door studenten ArtEZ

In mei brengen studenten van het ArtEZ Conservatorium een hommage aan Maarten van Roozendaal. Zo spelen ze ondermeer op 7 mei in de Deventer Schouwburg, 9 mei in Schouwburg Odeon in Zwolle en op 12 mei in Theater Stroud in Putten.

Sinds een aantal jaar brengen de studenten van de opleiding elk jaar een eerbetoon aan tekstdichters, componisten en artiesten uit de Nederlandse kleinkunst, theater en muziekgeschiedenis, zoals Ramses Shaffy, Willem Wilmink, Annie M.G. Schmidt, Robert Long, Frans Halsema, Lennaert Nijgh, Theatergroep Purper, Hennie Vrienten, Jules de Corte en Ivo de Wijs.

Komend seizoen speelt overigens de Brabantse kleinkunstenaar Elke Vierveijzer haar eigen ‘Ode aan Maarten van Roozendaal’. Warm aanbevolen.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.