www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Advocaat van de duivel brengt “het anti-Goede Doelen Lied” van het Comedian Dream Team

“Advocaat van de duivel” is wekelijks te zien op de Vlaamse zender 2BE: twee advocaten (meestal een stand-up comedian) proberen een rechter en een volksjury te overtuigen waarom een bepaald kwaad uit onze wereld verbannen moet worden.

Komende zondag zijn de advocaten van dienst Wim Helsen en actrice Ruth Beeckmans. Helsen trekt ten strijde tegen romantiek, Beeckmans tegen alle goede doelen. Om haar betoog kracht bij te zetten, heeft Beeckmans een anti-Goede Doelen Lied (Stop met zingen) opgenomen.

Hiervoor is ze de studio ingetrokken met verschillende bevriende comedians: Alex Agnew, Jan Jaap van der Wal, Philippe Geubels, Wim Helsen, Bert Gabriëls, Joost Vandecasteele, William Boeva, Guga Baùl, Jens Dendoncker, Thomas Smith, Soe Nsuki, Rob Vanoudenhoven, Iwein Segers en acteur Sven De Ridder. Allemaal mochten ze meezingen (of toch een poging ondernemen) om duidelijk te maken dat goede doelen voor eens en voor altijd verbannen moeten worden.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...