www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bevergem en Geubels & de Idioten genomineerd voor Rockie Award

De CANVAS-serie Bevergem en het VIER-programma Geubels & de Idioten werden genomineerd voor een Rockie Award op het World Media Festival in het Canadese Banff. Bevergem werd genomineerd in de categorie “Comedy Series” en Geubels & de Idioten in de categorie “Reality”.

Deze awards zijn een van de meest vooraanstaande competities voor televisie en digital content. De concurrentie is best wel zwaar. Zo neemt Bevergem het in zijn categorie op tegen vijf andere internationale reeksen, waaronder The Big Bang Theory en de HBO-reeks Sillicon Valley. Geubels & de Idioten neemt het ook op tegen vijf andere genomineerden, waaronder The Apprentice van de BBC.

Het World Media Festival vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 15 juni. De winnaars van de Rockie Awards worden op 14 juni bekendgemaakt.
www.banffmediafestival.com

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...