www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op De Nacht van Kunst & Wetenschap

Op 4 juni vindt de Nacht van Kunst & Wetenschap in Groningen plaats. Een etmaal lang kunnen bezoekers genieten van lezingen, workshops, tentoonstellingen, debatten, wetenschappelijke experimenten, muziek, theater, dans en unieke voorstellingen waar kunst en wetenschap elkaar letterlijk ontmoeten en dit op bijzondere locaties in het centrum van Groningen.

Tijdens deze Nacht van Kunst & Wetenschap zullen er ook enkele cabaretacts geprogrammeerd staan: Katinka Polderman (optredens in de Usva en het Academiegebouw), Raoul Heertje (optreden in Usva + deelname aan talkshow Stand van Stad in de Groninger Forum Bibliotheek) en Julie Cafmeyer (2 x in de Groninger Forum Bibliotheek).

Meer info en kaartverkoop:
www.denachtvankunstenwetenschap.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...