nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paulien Cornelisse, Jörgen Raymann, Gunter Lamoot, Gili

Op 7 mei organiseert Boekhandel Hijman Ongerijmd in Arnhem “Kantoormiddag met Paulien Cornelisse”. Cornelisse leest voor uit haar nieuwe boek, De verwarde cavia, en signeert na afloop. Ook zal ze een “kantoorconsult” geven waarin alle kantoorproblemen worden behandeld. Toegang is gratis.
Meer info:
Kantoormiddag met Paulien Cornelisse

Op 8 mei is er de tweede editie van Comedy College in The College Hotel Amsterdam met Jörgen Raymann als MC. Raymann ontvangt die namiddag Nabil, Harry Glotzbach, Fuad Hassen en Jetty Mathurin.
Meer info:
Comedy College

Gunter Lamoot en Gili zijn dit jaar de presentatoren voor Rock voor Specials, een rockfestival voor personen met een verstandelijke beperking dat plaatsvindt op 29 en 30 juni in Doornzele (BE). Naast de humor van Lamoot en Gili kan je er, behalve verschillende rockartiesten, ook optredens van Urbanus en Guga Baùl zien.
www.rockvoorspecials.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...