www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tweede seizoen Professor Nicolai en Dr Beckand van start

Vanavond start het tweede seizoen van de spelshow ‘Professor Nicolai & Dr. Beckand’, gepresenteerd door Ruben Nicolai en Tijl Beckand. Zij worden tijdens de zes afleveringen bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel en dit seizoen ook door Sensi, bekend van ‘Voetbal Inside’.

Ruben en Tijl binden, ieder met een eigen koppel, de strijd met elkaar aan. De prijzen zijn alleen te winnen door de koppels. In een aantal spelronden strijden ze om een zo groot mogelijke geldprijs en een reis naar Hawaï. De vragen die de stellen krijgen, om met deze prijzen naar huis terug te keren, gaan gepaard met proeven en spellen. Ook moeten ze elkaar verslaan in fysieke battles die niet alleen hun wetenschappelijk inzicht testen, maar ook hun uithoudingsvermogen.

Vanaf vanavond zes weken lang op de zaterdagavond. RTL4, 20.00 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.