nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Vrouw Holland Festival vanwege 20 jarig bestaan

Vrijdag 10 maart 2017 vindt in MartiniPlaza te Groningen het eerste Vrouw Holland Festival plaats. Aanleiding is het twintig jarig jubileum van de vrouwencabaretgroep.

Men belooft een dag vol spannende sprekers, workshops, muziek maar ook ‘blind inparkeren’ en ’tinder live’. ’s Avonds is er een concert van Vrouw Holland met allerlei gastoptredens onder begeleiding van het Noordpoolorkest en daarna een ruig dansfeest.

Vrouw Holland bestaat uit GabriĆ«lle Glasbeek, Marieke Klooster, Karin Noeken en pianist Reinout Douma. De groep krijgt voor het eerst bekendheid tijdens het Groningse Noorderzonfestival in 1997. Daarna volgt een finaleplaats bij Cameretten aan het einde van het jaar. Sindsdien volgde elke twee jaar een nieuw theaterprogramma. In het seizoen 2016/2017 wordt het twintig jarig bestaan gevierd met de voorstelling ’20 Jaar Mannenhumor in vrouwenlichamen’.

Voor meer info:
www.martiniplaza.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.