www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Paul de Munnik, Andermans Veren, Jacques Klöters, Maurice Hermans, Double Dutch

Paul de Munnik is te gast in Wout2Day, waar hij met Roel van Velzen, de vervanger van Wouter van der Goes tijdens zijn vakantie, iedere dag een Roel en Paul’s ToetsenTest houdt. D.w.z. in drie minuten zoveel mogelijk liedjes spelen in een bepaalde categorie.
16 aug 2016

Andermans Veren met Kick van der Veer.
14 aug 2016
12 aug 2016, Wetenschap en techniek
www.andermansveren.nl

Jacques Klöters was te gast in de Tinekeshow op Radio 5. Hij had het over het verschil tussen levensliederen en smartlappen en sprak ook over zijn nieuw boek “Voorwaarts leven, achterwaarts begrijpen – Mijn journaal”, dat volgende maand uitkomt.
12 aug 2016 (deel I)
12 aug 2016 (deel II)

Maurice Hermans was te gast in Volgspot op Radio 5. In het jaar dat Toon Hermans 100 zou worden, verschijnt deze week het Liedjesboek van Toon Hermans met daarin de teksten en partituren van 100 liedjes. Zoon Maurice Hermans selecteerde in het tweede uur van Volgspot zijn zes absolute favorieten.
12 aug 2016

In het programma Double Dutch op de internetzender CHIN International Radio brengt Leo Heistek een mix van cabaret, kleinkunst en muziek.
12 aug 2016, covers
www.therenfrews.com/doubledutch/

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...