www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis start met Comedyhuis Club

Comedyhuis Club Kargadoor

Op 3 september start het Comedyhuis in Utrecht met Comedyhuis Club in De Kargadoor aan de Oudegracht. Die dag organiseren ze een marathonsessie aan comedyshows, een borrel, dit alles aangevuld met enkele verrassingen. In twee zalen spelen meer dan 20 comedians waaronder Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, Eric van der Woude, Berit Companjen, Bart Melief en nog vele anderen.

Verder zal de Comedyhuis Club elke dinsdag een open mic houden, met de beste nieuwe comedytalenten en ervaren comedians die nieuw materiaal uitproberen. Ook zal er voortaan iedere zaterdag een showcase zijn met de beste comedians uit Nederland en zelfs uit het buitenland.

Meer info:
www.comedyhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...