www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: VSCD Cabaretprijzen, Raoul Heertje, Philippe Geubels, Patrick Nederkoorn, Eva Crutzen

uit de kattenbakβ€˜In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: de VSCD Cabaretprijzen, interviews met Raoul Heertje, Patrick Nederkoorn, Eva Crutzen en een recensie van het nieuwe programma van Philippe Geubels.

De kranten over de uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen. NUHR won de Poelifinario en Tim Fransen de Neerlands Hoop.
Volkskrant, 25 sept 2016
NRC, 25 sept 2016
NRC, 26 sept 2016

In Trouw een gesprek met Raoul Heertje en Abdou Bouzerda in de nieuwe reeks ‘Tegenpolen’ over opmerkelijke vriendschappen. Mensen die je nooit bij elkaar had bedacht, omdat ze ogenschijnlijk van elkaar verschillen. Een rubriek tegen het hokjesdenken.
25 sept 2016

Recensie voor Philippe Geubels met zijn voorstelling ‘Bedankt voor alles’ in Knack Focus: “Philippe Geubels snoert wereldleiders de mond met ‘een tuutje’ in ‘Bedankt voor alles'” β˜…β˜…β˜…
21 sept 2016

Interview met Patrick Nederkoorn in het Brabants Dagblad. “Het kon niet anders, zegt hij zelf. Er staat straks een andere Patrick Nederkoorn op het podium. In zijn nieuwe voorstelling laat hij zien ‘hoe hij aanmoddert’.”
22 sept 2016 (blendle)

Interview met Eva Crutzen in BN De Stem. “Ik was altijd het kleintje. Al was dat meer zo in Amsterdam dan in mijn jeugd. Maar ik was wel altijd degene met de grootste bek, geloof ik. Beetje de pitbull. Het clowntje. Ik heb veel meegemaakt in mijn jeugd. Daar werd niet veel over gepraat, dus lachte ik het vaak weg.”
22 sept 2016

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.