www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Henk Rijckaert, Paul de Leeuw, Howard Komproe, Comedy 4 Breakfast, Murth Mossel

Henk Rijckaert heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd, Koterij.be. Op deze site zal Rijckaert elke week een filmpje plaatsen over zijn bouwactiviteiten. Hij zal alles zelf doen: bouwen, filmen, monteren, muziek maken, enz. Wat het allemaal zal opleveren is ook voor hem nog een groot vraagteken.

www.koterij.be
www.youtube.com/c/henkrijckaert

Paul de Leeuw en Howard Komproe zijn een van de 33 CJP Inspirators. Vanaf 27 september geven deze CJP Inspirators cultuurtips, van muziek tot film en van theater tot kunst. Komproe geeft tips over theater, musea, concerten van onbekende muzikale acts en artiesten, de Leeuw tipt heel veel dingen die hij zelf leuk vindt, wat zelfs kookboeken kunnen zijn. Tips van de CJP Inspirators zijn gratis, maar je moet je wel registreren via de site. CJP maakt cultuur toegankelijk voor jongeren onder de 30.
Meer info:
www.cjpinspirators.nl

’t Klooster in Zelzate (BE) organiseert dit theaterseizoen een uniek concept: Comedy 4 Breakfast. Elke eerste zondagvoormiddag kan je hier gaan ontbijten en aansluitend van een comedyshow genieten. De komende maanden kan je zo gaan kijken naar o.a. An Nelissen, Henk Rijckaert en Begijn Le Bleu.
Meer info:
Comedy 4 breakfast

Murth Mossel zal een rolletje vertolken in de film Hartenstrijd, die volgende maand uitkomt. De film gaat over een vrouw, die na de zoveelste ontgoocheling in de liefde, zich niet meer aan een man wil binden. Tegelijkertijd wedt een charmante man met een vriend dat hij wel kan daten zonder met een vrouw naar bed te gaan. Zo komen beiden elkaar tegen.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...