nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Hans Teeuwen, Remco Veldhuis, Henk Rijckaert, Thijs van de Meeberg, Paul van Vliet, Jörgen Raymann

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: recensies voor Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Hans Teeuwen en interviews met Remco Veldhuis, Henk Rijckaert, Paul van Vliet en Jörgen Raymann.

Recensie voor Youp van ’t Hek met Licht in Theaterkrant: “Beste Youp van ’t Hek in jaren” ★★★★★
9 okt 2016

Recensie voor Youp van ’t Hek met Licht in NRC Handelsblad: “Nieuwe show is opgewekt, scherp en hilarisch” ★★★★
9 okt 2016

Recensie voor Theo Maassen met Vankwaadtoterger in Volkskrant: “Filosofische les doorspekt met ijzersterke, soms kwaadaardige grappen” ★★★★
8 okt 2016

Recensie voor Theo Maassen met Vankwaadtoterger in Theaterkrant: “Van pleidooi voor humor tot letterlijke tirade” ★★★★
8 okt 2016

Recensie voor Theo Maassen met Vankwaadtoterger in NRC: “Maassen alleen bij vlagen razend knap” ★★★
7 okt 2016

Hans Teeuwen heeft zijn comeback gemaakt in Engeland met zijn show ‘Real rancour’. Publiek en pers zijn razend enthousiast schrijft NRC. “‘Wilde’ Hans Teeuwen in Londen: een ‘genie’ volgens The Times”.
7 okt 2016

Interview met cabaretier Remco Veldhuis. In zijn solovoorstelling Lang Verhaal Kort vat hij in twee uur de Bijbel samen. Iedereen is welkom: van gelovigen tot ketters. “Jezus was een behoorlijk arrogante man”.
7 okt 2016

Interview met Henk Rijckaert in Het Laatste Nieuws. Op zijn nieuwe YouTubekanaal De Koterij toont hij zich niet alleen van zijn grappigste, maar vooral ook van zijn handigste kant. Wekelijks post hij er een filmpje waarin hij de gekste creaties in elkaar flanst voor het oog van de camera.
7 okt 2016

Interview met Thijs van de Meeberg in Eindhovens Dagblad. In 2015 won hij de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. “Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, maar met zo’n kleinkunst-hbo-diploma loop je niet zomaar het podium op. Zonder het festival had ik nu niet zo’n goed impresariaat en niet zo’n lange toerlijst gehad. Aan de andere kant schept het ook hoge verwachtingen.”
6 okt 2016 (blendle)

Paul van Vliet in de rubriek ‘De tien geboden’ van Trouw. “Op 9 oktober begint het tweede seizoen van zijn voorstelling ‘Alleen Op Zondag’. ‘Een eredienst in de schouwburg. En ík ben de voorganger. Dominee Van Vliet.'”
1 okt 2016 (blendle)

Interview met Jörgen Raymann in HP De Tijd: “Ik ben een irritante aandachtsgeile man”.
27 sept 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.