nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Thom Elsenaar wint ICFR Talent Award 2016

Zaterdag is Eindhovenaar Thom Elsenaar uitgeroepen tot de winnaar van De Gouden Lach 2016 vakjuryprijs van de ICFR Talent Awards. Jorn van Dam met zijn droge oneliners won de publieksprijs. Derde finalist Rik Rottier viel buiten de prijzen.

De ICFR Talent Awards is onderdeel van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) dat dit weekend zijn derde editie beleefde. De andere deelnemers waren Sander van Putten, Glodi Lugungu, Hans Dekker, Sergej Lopouchanski, Carly Baker en Dario di Mango.

Foto’s van de halve finale zijn terug te vinden in ons verslag van het festival:
Twitter moment: International Comedy Festival Rotterdam

foto: ICFR

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.