www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lachland: comedy voor anderstaligen

De Vlaamse theatergroep Fast Forward brengt dit theaterseizoen een comedyproductie voor Nederlands- en anderstaligen, getiteld Lachland.

Zanger-cabaretier Lennaert Maes, acteur-regisseur Peter Schoenaerts, de Vlaams-Marokkaanse comedian Latif Aït en comedienne Els Vertongen spelen een afwisselende show: in eenvoudig Nederlands brengen zij liedjes, sketches, stand-upcomedy, visuele humor, absurd theater…

Bij ons is ironie of stand-upcomedy heel gewoon, maar dat is het niet overal ter wereld. Wat is humor? En wat is grappig? En waarom vindt de ene iets grappig en de andere niet? Om anderstaligen met een andere culturele achtergrond te laten kennismaken met wat in Vlaanderen grappig is en om Vlamingen te laten kennismaken met humor uit de rest van de wereld, werd er een voorstelling rond dit thema gemaakt.

N.a.v. Lachland is er ook een gelijknamig boek verschenen bij Uitgeverij Garant met puzzels, raadsels, spelletjes en moppen. Ook staan er cartoons in van Kamagurka, Latif Ait en Jonas Geirnaert.

Lachland ging eerder deze maand in première en is tot eind april te zien in de culturele centra in Vlaanderen.

Meer info:
Lachland

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...