www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Ronald Snijders, André Manuel, Kirsten van Teijn, Harrie Jekkers, Nabil Aoulad Ayad

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Ronald Snijders, André Manuel, Kirsten van Teijn, Harrie Jekkers en Nabil Aoulad Ayad.

Interview met Ronald Snijders in de Volkskrant: “Ik zie mezelf als een absurdistische komiek. Een komiek heeft minder last van de maatschappij dan een cabaretier. Ik heb niet de ambitie om maatschappijkritiek te leveren. Maar in alles zit wel iets van commentaar. Sommige van mijn sketches zou je kunnen zien als kritiek op de media, hoe die een eigen wereld creëren en een eigen taal hebben.”
9 dec 2016 (blendle)

Interview met Kirsten van Teijn in het Brabants Dagblad naar aanleiding van haar nieuwe voorstelling ‘Zalf’: “Iedereen om mij heen lijkt op zoek te zijn naar echtheid, maar het lijkt wel of dat niet in stilte kan. Jeuk staat symbool voor onrust en ontevredenheid, al heb ik overigens in werkelijkheid echt last van jeuk.”
8 dec 2016 (blendle)

Interview met Andre Manuel in Het Parool over zijn nieuwe voorstelling: “De onzen gaat in essentie over de onzekerheden en spanningen in Nederland. Over racisme, polarisatie, de oorlog in het Midden-Oosten en de aanslagen in Europa. ‘Ik probeer uit te vinden of mensen in de gaten hebben wat ons te wachten staat. Ik vind het mooi als ik een voorstelling kan maken over dreiging en we het gevaar tegelijkertijd kunnen weglachen.'”
8 dec 2016 (blendle)

Interview met Harrie Jekkers in het AD: “In gesprek met ‘gezellige solist’ Harrie Jekkers”.
3 dec 2016

Interview met Nabil Aoulad Ayad in het Brabants Dagblad: “Behalve zijn naam heeft Nabil alles mee. Goeie kop, goed figuur, goede zanger, goede pianist, goede (break) danser, kampioen beatboxen en als comedian nog scherp ook. Dit alles valt samen in zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdmachine.”
1 dec 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.