www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Bert Gabriëls, Wim Helsen, Bas Birker, André van Duin, Freek de Jonge, Twentse eindejaarsconference

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: recensies voor Bert Gabriëls, Wim Helsen, André van Duin, Freek de Jonge en de Twentse eindejaarsconference. Ook aandacht in de pers voor de Sportpaleis-stunt van Bas Birker.

Recensie voor Bert Gabriëls met ‘Van mij mag het!’ in Dagblad van het Noorden: “Een nieuwe Belg om in te lijsten” ★★★★
9 jan 2017 (blendle)

Recensie voor Wim Helsen met ‘Er wordt naar u geluisterd’ in Dagblad van het Noorden: “Waanzin overheerst, maar raakt je slechts ten dele” ★★★
7 jan 2017

Het Parool over de geweldige stunt van de in Vlaanderen wonende Nederlandse comedian Bas Birker. Voor zijn DVD-opnames huurde hij het Antwerpse Sportpaleis af, met ruimte voor 17.000 bezoekers. Vervolgens bouwde hij in het midden een intiem theater (foto) voor 200 mensen.
31 dec 2016

Het Parool in gesprek met Bas Birker het afhuren van het Sportpaleis: “Ja, je gaat er echt failliet aan. Ik hoefde niet de gehele zaalhuur te betalen, maar je krijgt in principe wel gewoon een lege bak waarbij je alles zelf moet doen qua organisatie. Catering, drank inkopen, merchandise, maar ook alles wat betreft techniek. (..) De stunt is wel heel groot.”
31 dec 2016

Recensie voor André van Duin en Kees Hulst met ‘The Sunshine Boys’ in Dagblad van het Noorden: “André van Duin is ijzersterk als mokkende ex-komiek” ★★★★
30 dec 2016 (blendle)

Recensie voor Freek de Jonge in de Volkskrant: “Freek de Jonge goed op dreef als clown” ★★★★
29 dec 2016

Lovend verslag van de eerste Twentse Eindejaarsconference van André Manuel, Nathalie Baartman, Thijs Kemperink en Jan Riesewijk.
29 dec 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.