nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Griffioen Zuidplein Cabaret Festival bekend

De halve finalisten van het elfde Griffioen Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend. Het zijn Daan van der Hoeven, David Linszen, Ischa Walburg, Joyce Hofhuis, Sanneke van der Meulen, Thomas van der Hulst, Tim Alpherts en Wim Janssens.

Zij spelen op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari in Theater Zuidplein in Rotterdam om een finaleplaats. De finale vindt plaats op 17 maart in de Griffioen in Amstelveen.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Rene van Meurs (winnaar Cameretten 2012), Dara Faizi (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010), Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011) en Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.