nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyspecials op Netflix

The Verge website meldt dat de Netflix het komende jaar een groot aantal comedy specials gaat streamen, waarmee het zender als HBO en Comedy Central naar de kroon wil steken. In 2016 kwam Netflix met 25 specials, de verwachting is dat dit aantal in 2017 wordt verdubbeld.

Dit jaar bracht Netflix al specials van Jen Kirkman, Jim Gaffigan, Neal Brennan, Christela Alonzo, Bill Burr, Katherine Ryan, Trevor Noah en Mike Birbiglia. Deze maand volgen Amy Schumer, Jim Norton, Jo Koy en 2 shows van Dave Chapelle. En in de komende maanden Louis CK, Tracy Morgan, Sarah Silverman. Ook zijn er overeenkomsten afgesloten met Chris Rock (foto) en Jerry Seinfeld.

Het is nog niet precies duidelijk of alle specials ook op de Nederlandse Netflix te zien zullen zijn, maar in de regel zijn eigen producties wereldwijd beschikbaar.

Categorie: Interviews, Multimedia | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.