www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: André van Duins Panda Crackers, Alfred van den Heuvel, Empowerment Award

Op 12 april komen op Schiphol twee Chinese reuzenpanda’s aan, die door China aan Nederland zijn uitgeleend. In de aanloop hun komst naartoe zendt de AvroTros vijf pandajournaals uit, met daarin een speciale versie van André van Duins Animal Crackers. In ‘Panda Crackers’ kijkt Van Duin hoe de andere dieren zich voorbereiden op de komst Wu Wen & Xing Ya. Het Pandajournaal is vanaf 7 april te zien bij NPO Zapp, om 17.30 uur.

Alfred van den Heuvel, die dit theaterseizoen in de voorstelling van Purper, ‘Vier jaargetijden’, speelde, zal vanaf het najaar te zien zijn als Kolonel Pickering in de musical My Fair Lady. De hoofdrol van Eliza Doolittle wordt trouwens vertolkt door Esmée Dekker. Zij stond vorig jaar, samen met Ellen Evers, naast naast Maurice Hermans in diens voorstelling Zo’n Toon.

Zij aan Zij, het magazine voor vrouwen die van vrouwen houden, bestaat deze zomer 25 jaar. Dat wordt in het licht gezet door o.a. een compleet vernieuwde website, een dikke jubileum-editie alsook de Zij aan Zij Empowerment Award, een verkiezing voor vrouwen die een belangrijke rol gespeeld in de zichtbaarheid van LHBTI-vrouwen in Nederland. Tot de genomineerden behoren ook Claudia de Breij, Yora Rienstra, Sara Kroos en Anne van Veen. Stemmen kan via onderstaande link:
Empowerment Award

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...