www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Plien van Bennekom, Peter Pannekoek, Alex Klaasen

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Plien van Bennekom, Peter Pannekoek, Alex Klaasen.

Interview met Plien van Bennekom in Het Parool. Een fijn gezinsleven, een prachtcarrière in het cabaret, ‘en dan óók nog luizenmoeder zijn’. Plien van Bennekom (46) heeft geboft, zegt ze. De komende weken speelt ze in het toneelstuk Slippers. ‘De druk wordt almaar groter.’
8 apr 2017 (blendle)

Interview met Peter Pannekoek in Het Parool. Pannekoek sloot twee jaar de week af bij De wereld dendert door. Met zijn debuutprogramma ‘Zacht van binnen’ staat hij volgende week in De Kleine Komedie. “Dat was eigenlijk mijn einddoel.”
8 apr 2017 (blendle)

Interview met Alex Klaasen in Trouw. “”Kunstenaars moeten wel dromen, anders komen ze niet op ideeën. Ik heb dat zelf ook, al weet ik niet of ik het dromen zou noemen. Het is misschien eerder fantasie of verbeelding. Je moet in ieder geval iets creëren, iets voor je zien wat er eerder nog niet was.”
8 apr 2017 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.