www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy tijdens Gentse Feesten

Van 14 t.e.m. 23 juli vinden de Gentse Feesten plaats.

Naast de vele muzikale acts is er ook plaats voor comedy op dit festival in Gent (BE). Het volledige programma wordt pas op 10 juni online gezet, maar de kaarten voor verschillende comedy shows zijn ondertussen al in de verkoop gegaan.

We schreven al eerder dat Lieven Scheire ‘De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire: De speciale relativiteit van Einstein’ op 20 en 22 juli brengt in de Vooruit. In dezelfde Vooruit kan je ook gaan kijken naar Michael Van Peel met ‘Van Peel tot evenaar’ (15 juli), Kamal Kharmach met een reeds uitverkochte try-out van ‘De schaamte voorbij’ (15 juli), An Nelissen met ‘De Gelukmonoloog’ (16 juli), Xander De Rycke met een eveneens uitverkochte try-out van ‘Houdt het voor bekeken’ (16 juli), Jeroen Leenders & Friends (20 en 23 juli), Cameretten-winnaar Pieter Verelst met ‘Mijn broer en ik’ (22 juli) en De drie wijzen live op 23 juli.

In de Capitole staan Wouter Deprez met ‘Bloemen, bijen en borstbollen’ (14 en 15 juli) en Els de Schepper met ‘Red mij’ (22 juli).

Meer info en kaarten:
www.livecomedy.be
www.gentsefeesten.stad.gent

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...