www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op “Hallo Cultuur!” in Eindhoven

Op zondag 3 september gaat in Eindhoven het culturele seizoen van start met het gratis festival “Hallo Cultuur!”. Op 9 locaties in de stad genieten bezoekers van de kunst en cultuur die de stad te bieden heeft, waaronder cabaret, muziek, film, theater en dans.

Het Parktheater zet zijn deuren open voor previews van voorstellingen, die je hier het komende seizoen kan gaan bekijken. In de Grote zaal zijn er optredens van Silvester Zwaneveld, Fuad Hassen en Leon van der Zanden. In de Philipszaal staan Marlon Kicken en Dorine Wiersma.

In Pand P is er een comedy event met Fabian Franciscus, Dave Felida, Felix Invictus, Jannick Gramberg en Dirk Waterreus. MC is Raymond Hofkens.

Meer info:
www.hallocultuur.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...