nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Line-up International Comedy Festival Rotterdam volledig

Het programma voor het International Comedy Festival Rotterdam, dat op 7 oktober plaatsvindt, is volledig.

Fin Taylor, Will E, Adam Fields, Onno Lolkema, Spencer Jones, Trevor Lock, Esther van der Voort, Adam Riches, Eric van der Woude, Jennifer Evenhuis, Desiree Burch, Max van den Burg, Kasper van der Laan, Stefano Keizers, Ari Deelder, Kiddy Ride Police Patrol, The Kagools, Tats Nkonzo, Pieter van Breevoort, Bugra, Loyiso Gola en Terry Alderton werden aan de line-up toegevoegd.

Ook zal Jandino Asporaat samen met Murth Mossel en Edson Da Graça de show Bemm Comedy spelen.

Eerder werd al bekend dat Raoul Heertje, Pajama Men, Deng Boy, André Manuel, Kiki Schippers en band, Sarah Keyworth, Ronald Giphart, Ray Badran, Emmanuel, Nico Yearwood, Berit Companjen, Chris Betts, Tim Hartog, Jeroen Leenders, John Fealey, Pieter Jouke, Bram van der Velde, Kristel Zweers, Daan van der Hoeven, Pepijn Schoneveld, Victor Luis van Es en ‘Houston, we have a problem’ van Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders op het festival spelen.

Voor meer info:
www.icfr.nl
tickets

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...