nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Grote Harry Bannink podcast gaat theater in

Volgend seizoen te zien in het theater: De Grote Harry Bannink Podcast On Tour. In het programma zingt Frank Groothof zingt zijn mooiste Bannink-liedjes, begeleid door Dick van der Stoep en ingeleid door Gijs Groenteman, journalist en maker van de podcast. De speeldata worden later bekend gemaakt.

Gijs Groenteman werkt sinds juli 2016 aan De Grote Harry Bannink Podcast, waarvan de eerste aflevering in juni 2017 verscheen. Onlangs begon hij aan het tweede seizoen. In de podcast zoekt hij mensen op die componist Harry Bannink (1929-1999) persoonlijk hebben gekend en/of met hem hebben samengewerkt. Daarbij luisterene ze naar verschillende liedjes uit zijn gigantische oeuvre.
www.degroteharrybanninkpodcast.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.