nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DVD-opname Erhan Demirci

Op 8 juni worden er in het Cultureel Centrum Leopoldsburg (BE) DVD-opnames gemaakt van ‘Komt goed’, de eerste avondvullende voorstelling van Erhan Demirci. Er zijn nog kaarten beschikbaar (10 euro).
www.ccleopoldsburg.be

“In zijn allereerste avondvoorstelling geeft Erhan je een kijkje in zijn leven. Van zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren, via het harde Limburgse dorpsleven tot het nog hardere ‘life in the ghetto’ van Brussel. Een stad die hij als inwoner en sociaal werker steeds beter leerde kennen en die zijn grote liefde werd. Erhan gunt je een blik achter de schermen van onze hoofdstad, onthult de geheimen van de straat en vertelt op hilarische wijze hoe we er als Vlaming het best kunnen overleven. Kritisch, scherp, maar altijd positief. Komt goed!”

Categorie: DVD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...