nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Robert Long, Adriaan Van Den Hoof

Freek de Jonge verzorgt op vrijdag 23 maart de negentiende Kohnstamm lezing getiteld ‘Mag ik even uw aandacht?’ in de Aula van de Lutherse Kerk in Amsterdam.
Meer info:
www.kohnstamminstituut.nl

We berichtten al eerder over ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’, de Robert Long hommage die Vera Mann, Dieter Troubleyn, Julia Herfst en Roberto de Groot volgend seizoen in de theaters te zouden brengen. Productiehuis Mooi Weer heeft echter bekend gemaakt dat Maaike Widdershoven Vera Mann zal vervangen bij deze hommage. Eerdere berichtgeving:
Volgend seizoen hommage Robert Long in de theaters

De Vlaamse krant De Standaard organiseert naar jaarlijkse gewoonte “Het Grootste Licht”, een quiz voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud. Adriaan Van Den Hoof zal zowel de voorrondes als de finales presenteren. De voorrondes vinden later deze maand plaats in Antwerpen, Gent en Leuven. De finale op 24 maart 2015 wordt op een geheime locatie gehouden.
Het Grootste Licht

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...