nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eerste namen Gentse Feesten bekend

Van 13 t.e.m. 22 juli vinden de Gentse Feesten (BE) plaats.

Naast de vele muzikale acts is er ook plaats voor comedy op dit festival in Gent (BE). Het volledige programma wordt pas in juni bekend gemaakt, maar de kaarten voor verschillende comedy shows zijn ondertussen al in de verkoop gegaan.

In het Kunstencentrum Vooruit (Foyer en Concertzaal) kan je gaan kijken naar Lander Severins (18/07), Kamal Kharmach (19/07), Grof Geschud (19/07), Jeron Dewulf (20/07), Mich Walschaerts en Ineke Nijssen (21/07), Raf Walschaerts (21 en 22/07) en Xander De Rycke (22/07).

Brigitte Kaandorp treedt op 22 juli in de Capitole in Gent op. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Meer info en kaarten:
www.livecomedy.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon