nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kamal Kharmach peter van Warme William

Kamal Kharmach is peter geworden van Warme William.

Veel jongeren voelen zich slecht in hun vel en kunnen hun emoties niet uiten. Warme William is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt én graag een luisterend oor aanbiedt aan jongeren, die zich minder goed voelen.

Je kan Warme William tegenkomen in de 50 Warme Scholen of in de 5 Warme Steden, die een ondersteunende omgeving voor de kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de stad bieden. Voor Kharmach is de situatie herkenbaar, aangezien hij problemen met overgewicht had in zijn jeugd, maar gelukkig vond hij bij zijn ouders een luisterend oor. Het initiatief komt van het fonds GavoorGeluk, opgericht door Jan Toye, voormalig eigenaar van Brouwerij Palm, wiens zoon uit het leven stapte.

Meer info:
www.warmewilliam.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...