nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

De Koterij van Henk Rijckaert nu ook tv-rubriek

Voor het programma ‘Iedereen beroemd’ brengt comedian Henk Rijckaert vanaf morgen de komende acht weken lang een eigen rubriek. In het kader van het WK Voetbal maakt hij elke donderdag iets om het supporten van de Rode Duivels te vergemakkelijken. Te zien op Eén, om 19.40 uur.

Rijckaert is naast comedian en tv-maker een verwoed klusser en sinds oktober 2016 zet hij onder de naam ‘Koterij’ wekelijks filmpjes op zijn Youtube-kanaal waarin hij ‘dingen’ maakt. Variërend van tafels, steampunk vleugels, opbergkratten, skelters met motoraandrijving tot vliegende spade, drumbel en een rookkringgeweer.

Na de uitzending op donderdag plaatst Rijckaert de rubriek ook weer op zijn eigen youtube-kanaal, op dinsdag gevolgd door een reguliere aflevering van de Koterij.
Youtube-kanaal
Koterij.be

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.