Zaterdag

Spijkers met koppen
Sinds 1988 brengt Spijkers met koppen wekelijks een mengeling van cabaret, politiek en het zoveelste boek, gepresenteerd door Felix Meurders en Dolf Jansen.
Het cabaret wordt verzorgd door Niels van der Laan, Roel Bloemen, Kees van Amstel en Hanneke Drenth. Columns van Martijn Koning.
Elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur. VARA, radio 2.
Publiek is welkom in cafe The Florin aan de Nobelstraat 2 in Utrecht. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs op zaterdagmiddag. Toegang is gratis.
-Spijkers met Koppen

Lokale radio: Raarrr!
'Raarrr' wordt uitgezonden bij Klokradio, de lokale omroep van Nieuw-Lekkerland en omstreken. Eens in de vier weken op zaterdagavond van 18.00-20.00 uur met fragmenten, sketches, liedjes, conferences en theatertips.
Presentatie: Renaldo, Arie, Angelina.
-www.klokradio.nl/

Zondag

Andermans Veren
Andermans Veren is weer terug als zelfstandig programma, samengesteld en gepresenteerd door Kick van der Veer. Een uur lang cabaret en kleinkunst. En ook elke week een eigen veertje.
Radio 5, 9.00-10.00 uur.
-Andermans Veren

Lokale radio: Bekijk 't maar
'Bekijk 't maar' wordt uitgezonden bij Radio Beverwijk. Elke zondagavond van 19.00-21.00 uur. Wekelijks schuift een bekende Nederlander aan in de studio van Radio Beverwijk. De gast vertelt over zijn/haar carrière en muzikale voorkeuren. Verder de showbizzroddels, de theateragenda en de prijsvraag met kans op theaterkaarten en een diner voor twee.
Presentatie: Maus Granaat, Nancy Doesburg en Dolores ten Brink.
De meest recente uitzending is via de website terug te luisteren.
-www.bekijktmaar.com

Woensdag

Lokale radio: 'Het Cabaretarchief'
Elke woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur op Radio Ridderkerk, gepresenteerd door Gerard Lodder. Herhaling op zondagavond. Met regelmatig thema-programma's. Live te beluisteren via de website:
-Radio Ridderkerk