www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy

Zaterdag

Zomerspijkers
Ook deze zomer zal het programma 'Zomerspijkers' de plek van 'Spijkers met koppen' overnemen op NPO Radio 2. Vanaf 15 juni tot en met 17 augustus mag een bekende gast op zaterdagmiddag tussen 12.00-14.00 uur de muziek bepalen en daarover praten met de presentator.

Dit jaar zijn de gasten onder anderen Pieter Derks, Kamagurka, Tygo Gernandt, Sylvana Simons, Jeangu Macrooy, Peter Buwalda, Winfried Baijens, Tania Kross en Herman Brusselmans. Het programma wordt dit jaar afwisselend gepresenteerd door Dolf Jansen, Jeroen Kijk in de Vegte, Willemijn Veenhoven en het duo Frank Evenblij & Erik Dijkstra.

Ook bij Zomerspijkers zal een team van cabaretiers met onder meer Stefan Pop, Katinka Polderman, Marcel Harteveld en Patrick Nederkoorn het (komkommer)nieuws op de hak nemen.

De uitzendingen komen live vanaf hele zomer live vanaf Beachclub HUB op het Mediapark in Hilversum. De Beachclub HUB is vrij toegankelijk voor het publiek.
-www.nporadio2.nl/zomerspijkers

Zondag

Andermans Veren
Andermans Veren wordt samengesteld en gepresenteerd door Kick van der Veer. Een uur lang cabaret en kleinkunst. En ook elke week een eigen veertje.
Radio 5, 10.00-11.00 uur.
-Andermans Veren

Lokale radio: Bekijk 't maar
'Bekijk 't maar' wordt uitgezonden bij Radio Beverwijk. Elke zondagavond van 19.00-21.00 uur. Wekelijks schuift een bekende Nederlander aan in de studio van Radio Beverwijk. De gast vertelt over zijn/haar carrière en muzikale voorkeuren. Verder de showbizzroddels, de theateragenda en de prijsvraag met kans op theaterkaarten en een diner voor twee.
Presentatie: Maus Granaat, Nancy Doesburg en Dolores ten Brink.
De meest recente uitzending is via de website terug te luisteren.
-www.bekijktmaar.com