www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Adriaan Van den Hoof

Vanavond zendt de Vlaamse zender Eén het eerste deel van de comedyvoorstelling “Nee, het was gisteren ook al laat” van Adriaan Van den Hoof uit.

Na het afronden van de succesvolle trilogie “Achterklap”, “Doortocht” en “Hoogspanning” is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en onzin van ons vluchtige bestaan ging en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, besluit Adriaan Van den Hoof deze keer ‘thuis’ te blijven. Letterlijk en figuurlijk het podium als zijn natuurlijke habitat te beschouwen. De wereld observeren vanuit de zetel en zich met de hand en tand verzetten tegen FOMO (Fear Of Missing Out), het gesprek met zichzelf aangaan en beslissen om de deur naar buiten toch maar gesloten te houden. “Nee, het was gisteren ook al laat” is het antwoord op een vraag, maar wat die vraag is of inhoudt, komen we samen met hem te weten in zijn nieuwe voorstelling. Is een man alleen in goed gezelschap of wordt het beest in hem wakker!? “I don’t want to be alone, I want to be left alone” – Audrey Hepburn.

Deel 1 van “Nee, het was gisteren ook al laat” wordt vanavond om 21u30 op Eén uitgezonden. Deel 2 is volgende donderdag te zien.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...