www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op Zwarte Cross

Ook dit jaar is er weer plaats voor cabaret op het Zwarte Cross Festival. Vier dagen lang, van 12 t.e.m. 15 juli, kan je hier genieten van allerlei voorstellingen, comedy, straatartiesten, schrijvers en muziek.

Dit jaar zijn er maar liefst drie locaties voor cabaret: de theatertent, de theaterpipi en het buitenpodium theater. Het programma is ondertussen bekend. Zo kan je hier naar o.a. de volgende artiesten gaan kijken: Arie en Silvester (als duo én solo), Thijs Kemperink, Emiel van der Logt en Martijn Kardol. Het exacte tijdschema van de optredende artiesten wordt later nog volledig bekend gemaakt.

Let wel: Zwarte Cross is volledig uitverkocht en dit voor alle kaartsoorten. De ENIGE veilige manier om nog kaarten te bemachtigen, is via Ticketswap. Koop je via deze website je Zwarte Cross-ticket van een ander, dan krijg je uit hun systeem een gloednieuw kaartje toegestuurd met een nieuwe unieke barcode. 100% betrouwbaar dus.

Meer info:
www.zwartecross.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...